*
Wij staan u graag bij met advies... van opstart tot overdracht.
Kantoor Huygens is steeds op zoek naar ervaren medewerkers, met een passie voor accountancy & fiscaliteit.

Ons kantoor

Kantoor Huygens is een fullservice accountancybureau met
een grote aandacht voor persoonlijk contact.

Wij volgen de regeringsmaatregelen op de voet en denken mee met uw fiscaal vraagstuk. Daarom verwerken we niet alleen de boekhoudkundige gegevens, we interpreteren de cijfers en staan u bij met fiscaal advies.

Wij houden ervan om een langetermijnrelatie op te bouwen met onze klant zodat we u in elke fase kunnen bijstaan met advies.

Fiscaal advies voor elke levensfase van uw bedrijf
2012
Verwelkoming vennoot Dieter Mestdagh.
2009
Fusie met kantoor 'Brugse Fiduciaire Roger Vandeplas'.
2005
Tom Huygens neemt de zaak over.
1993
Zoon Tom stapt in de zaak.
1970
Start kantoor Huygens door Koen Huygens.
Kantoor huygens

Kantoor Huygens
door de jaren heen

-

Koen Huygens richtte in 1970 zijn eenmanszaak Kantoor Huygens op. 14 jaar later groeide het kantoor uit tot een NV, met Koen en zijn vrouw Jacqueline Deglas aan het roer. In 1993 stapte hun zoon Tom in de zaak als derde bestuurder nadat hij de masterdiploma’s Fiscale Wetenschappen en Accountancy behaalde.

Zowel Koen als Tom behaalden de titel van Accountant en Belastingsconsulent bij het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB). In 1999 verhuisde het kantoor naar het Pastorieplein in Oostkamp.

Twee jaar later werd de bv bvba Kantoor Huygens boven de doopvont gehouden.

Tom nam het roer van het bedrijf over in 2005 en in 2009 volgde de samensmelting met het boekhoudkantoor ‘Brugse Fiduciaire Roger Vandeplas’.

Ook dochter Nadia Vandeplas werkt bij Kantoor Huygens als Office Manager. In 2012 nam Tom met Dieter Mestdagh een tweede vennoot aan boord.

Kantoor Huygens staat vandaag garant voor een team van veertien gedreven medewerkers die paraat staan om al uw vragen te beantwoorden en u een optimale service te bieden.

Een grote aandacht voor persoonlijk contact

first image blauw vierkant
kantoor
kantoor
kantoor
kantoor